PU gietvloeren/betonlook vloeren

De betonlook vloer is recht toe recht aan, die echter prachtig is door zijn eenvoud. Ook in een badkamer is deze vloer dan ook vaak gekozen.  De PU gietvloer is te maken in diverse structuren en belastingklassen, wat dit tot een populaire vloer maakt.  Welke betonlook vloer in uw specifieke geval het beste is kunnen we u uiteraard vertellen. Qua kleuren zijn de mogelijkheden ook erg groot: betonlook vloeren zijn namelijk in alle kleuren leverbaar.

De betonvloer heeft doorgaans een dikte van ongeveer 3 tot 5 mm. Voor zwaardere en andere toepassingen is de dikte hoger. Ook kunnen deze vloeren voorzien worden van een PU laag. Die maakt de vloer harder en sterker, wat nodig kan zijn als de vloer intensief wordt gebruikt. Er is kortom veel mogelijk!

Aanbrengen betonlook vloer/PU gietvloer badkamer 

Het aanbrengen van een betonlook vloer vereist een goede ondergrond die vlak is en goed hecht. Meestal is het dan ook nodig, een speciale hechtlaag aan te brengen om de lange levensduur te garanderen. Een betonlook vloer is daarna snel aangebracht. Ook is deze vloer geschikt voor vloerverwarming.

Contact

Een betonlook vloer laten leggen is een specialistische klus. JW Vloer- & Wanddesign heeft al jaren ervaring met het leggen van dergelijke vloeren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact op met ons.

pu gietvloer laten leggen specialist

JW Vloer- & Wanddesign

Lagenhof 25
6611 AB Overasselt
Telefoon: 06 30 58 74 64
info@jwvloerenwanddesign.nl

Kvk nummer: 88146618

Contactformulier